Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola - De la Dignitat de l'home

Premi Novo Nordisk Media pel reportatge “Diabetis: quan el dolç amarga”

publicat el 9.09.2008

El capítol de Quèquicom “Diabetis: quan el dolç amarga“, elaborat per Pere Renom i Cari Pardo, ha guanyat la tercera edició del premi Novo Nordisk Media Nacional i Internacional. Aquest premi s’entrega al millor article o programa de televisió que tracti sobre la diabetis en general.
El guardó, dotat amb 12.000 euros, compta amb el suport de la Federació Internacional de Diabetis (IDF), i és un reconeixement als periodistes que a través de la seva tasca han ajudat a augmentar la consciència pública sobre la diabetis. El premi s’ha atorgat anualment des del 2003 i és una de les moltes iniciatives en l’àmbit mundial de Novo Nordisk, en el seu esforç per desenvolupar un paper actiu en la lluita contra la diabetis.

Blog... Llegir més publicacions.