Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola - De la Dignitat de l'home

Premi de periodisme mèdic Boehringer Ingelheim per “El cordó que dóna vides”

publicat el 4.11.2009

El cordó que dóna vides, elaborat per Pere Renom i els realitzadors Cari Pardo i Joan Torrents, tracta de les possibilitats que ofereix el cordó umbilical per curar la leucèmia.

El reportatge ha estat guardonat amb el premi de Periodisme en Medicina que atorga Boehringer Ingelheim en la categoria de mitjans audiovisuals, dotat amb 12.000 €. En l’apartat de mitjans escrits, el guanyador va ser Martín Mucha per l’article “Este pueblo puede salvar a España del colesterol”, publicat al diari “El Mundo”. Els premis van ser entregats al museu del Prado de Madrid. La cerimònia va tenir la presència de Bernat Soria, ministre de Sanitat i Consum.

Blog... Llegir més publicacions.