Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola

XIX Premi de Ciència en Acció al reportatge “El vol parabòlic”

publicat el 4.07.2018

El reportatge del Quèquicom “El vol parabòlic” de Pere Renom i Cari Pardo, ha estat distingit amb una menció d’honor en la modalitat “Treballs de divulgació científica” als premis “Ciencia en Acción“. El jurat ha triat aquest reportatge “per la tasca de divulgació d’un programa amb vocació de servei públic”. El premi es lliurarà en una gala el diumenge 7 d’octubre del 2018 a Viladecans.
Ciència en Acció és un concurs internacional dirigit a estudiants, professors, investigadors i divulgadors de la comunitat científica, en qualsevol de les seves disciplines. El seu principal objectiu és presentar la ciència d’una manera atractiva i motivadora.
En aquesta ocasió el reporter Pere Renom participa en una campanya de l’Agència Espacial Europea (ESA) per assajar tecnologia espacial i estudiar la resposta del cos humà a la ingravidesa.

Blog... Llegir més publicacions.