Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola

Acte de lliurament dels premis EMAS Catalunya 2012

publicat el 4.10.2012

El dia 4 d’octubre de 2012 es va fer l’acte de llirament dels premis EMAS Catalunya a l’Auditori CosmoCaixa de Barcelona. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 180 persones, el va presidir l’Hble. Conseller de Territori i Sostenibilitat Lluís Recoder,  i va estar conduit per Pere Renom, reporter del programa Quèquicom del canal 33, que també va fer una xerrada introductòria dedicada a l’emmagatzematge d’energia.

EMAS és l’acrònim d’Eco-Management and Audit Scheme, una eina de gestió per a empreses i altres organitzacions, d’aplicació voluntària, que permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental.

Blog... Llegir més publicacions.