Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola

Presentació del llibre “Zygomatic Implants: the anatomy-guided approach”

publicat el 24.10.2012

El dia 24 d’octubre de 2012 es va presentar al Col · legi de Metges de Barcelona el llibre “Zygomatic Implants: the anatomy-guided approach“. L’acte va comptar amb la presència de l’autor del llibre, el Doctor Carlos Aparicio, Director Mèdic de Clínica Aparicio, Luis Tejerina, director general de Plénido Dental Group i Anna Ferrer presidenta i directora executiva de la Fundació Vicente Ferrer. L’acte va ser conduït pel comunicador científic Pere Renom.

Aquest llibre recull els orígens i el posterior refinament de la tècnica d’implants dentals en els ossos zigomàtics de la cara, a més d’una àmplia relació de casos pràctics reals. Gràcies a aquesta tècnica pacients sense os per col · locar implants convencionals poden rebre una pròtesi dental fixa en poques hores, sense empelts, i sense anestèsia general. Clínica Aparicio col·labora activament des de fa anys, en diversos projectes que la Fundació Vicente Ferrer té al sud de l’Índia com la construcció d’habitatges o la unitat de Neonatologia de l’Hospital de Bathadapali. En aquesta ocasió, donarà la totalitat de les vendes d’aquest llibre a la Fundació.

Blog... Llegir més publicacions.