Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola

Ressò a la World Open Water Swimming Assotiation (WOWSA)

publicat el 16.01.2014

La World Open Water Swimming Assotiation (WOWSA) es va fer ressò de la Travessa de l’Estret de Gibraltar de Pere Renom i va publicar-ne un article al seu The Daily News, el dia 16 de gener de 2014. També va incorporar una entrada de Pere Renom a la Openwaterpedia.
La WOWSA ofereix, a la comunitat de nedadors en aigües obertes, les notícies del seu esport, promociona als seus herois, proporciona programes d’educació per als seus entrenadors, i dóna suport a esdeveniments amb l’assegurança i la sanció en carreres, nedadors en solitari i relleus. També fa un seguiment dels nedadors i els esdeveniments de natació en els oceans, mars, llacs, rius, embassaments, canals, llacunes, fiords, estuaris, conques, llacs, cales, ries, estrets, badies i ports en els set continents.

Blog... Llegir més publicacions.