Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola - De la Dignitat de l'home

Ressò a la World Open Water Swimming Assotiation (WOWSA)

publicat el 16 01 2014

La World Open Water Swimming Assotiation (WOWSA) es va fer ressò de la Travessa de l’Estret de Gibraltar de Pere Renom i va publicar-ne un article al seu The Daily News, el dia 16 de gener de 2014. També va incorporar una entrada de Pere Renom a la Openwaterpedia.
La WOWSA ofereix, a la comunitat de nedadors en aigües obertes, les notícies del seu esport, promociona als seus herois, proporciona programes d’educació per als seus entrenadors, i dóna suport a esdeveniments amb l’assegurança i la sanció en carreres, nedadors en solitari i relleus. També fa un seguiment dels nedadors i els esdeveniments de natació en els oceans, mars, llacs, rius, embassaments, canals, llacunes, fiords, estuaris, conques, llacs, cales, ries, estrets, badies i ports en els set continents.