Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola

Premi Zapping al millor programa Cultural / Divulgatiu / Documental

publicat el 18.02.2011

Després de cinc temporades en antena, l’audiència tria a Quèquicom com a millor programa Cultural/Divulgatiu/Documental. El director Jaume Vilalta afirma què “de fet, els espectadors i els components del programa formem un equip que ha aconseguit guanyar un espai per a la ciència en la graella de la televisió i això té molt de mèrit”.

Quèquicom tenia dos rivals de gran alçada: Carlos Arguiñano i Eduard Punset, dos grans comunicadors televisius. El premi el voten 17.000 associats de TAC, Teleespectadors Associats de Catalunya, i després un jurat tria al guanyador. El programa s’emet cada dimecres pel canal 33 a les 21.45h i també per TV3, els diumenges a les 12.00h! És per no fer Zapping!!!

Blog... Llegir més publicacions.