Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola - De la Dignitat de l'home

Entrevista al suplement ARA Kids

publicat el 21.05.2012

El diari ARA publica cada diumenge, des de l’11 de setembre del 2011, el suplement ARA Kids, adreçat a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. El suplement conté notícies i reportatges d’actualitat, explicats de manera entenedora, entrevistes i entreteniments. Gairebé la meitat del seu contingut és en anglès, perquè els nens l’aprenguin i l’integrin al seu dia a dia. Els entrevistats són persones que comuniquen informació d’interès i que transmeten valors educatius per la seva trajectòria professional. Els lectors també hi poden participar enviant per correu electrònic preguntes  a l’entrevistat.

El diumenge 20 de maig de 2012 es va publicar una entrevista a Pere Renom, reporter del programa Quèquicom. Podeu descarregar-vos-la en pdf aquí

Blog... Llegir més publicacions.