Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola

Entrevista al suplement ARA Kids

publicat el 21.05.2012

El diari ARA publica cada diumenge, des de l’11 de setembre del 2011, el suplement ARA Kids, adreçat a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. El suplement conté notícies i reportatges d’actualitat, explicats de manera entenedora, entrevistes i entreteniments. Gairebé la meitat del seu contingut és en anglès, perquè els nens l’aprenguin i l’integrin al seu dia a dia. Els entrevistats són persones que comuniquen informació d’interès i que transmeten valors educatius per la seva trajectòria professional. Els lectors també hi poden participar enviant per correu electrònic preguntes  a l’entrevistat.

El diumenge 20 de maig de 2012 es va publicar una entrevista a Pere Renom, reporter del programa Quèquicom. Podeu descarregar-vos-la en pdf aquí

Blog... Llegir més publicacions.