Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola - De la Dignitat de l'home

Entrevistes

Test a “Bat de Sol”, Televisió de Lleida
Test breu a Pere Renom al magazine “Bat de Sol”.

Entrevista a “Bat de Sol”, Televisió de Lleida
“Bat de Sol” és un magazine variat d’estiu, enregistrat en exteriors i estructurat a partir de reportatges i entrevistes a personatges de tota la geografia catalana. En el capítol 56 (estiu del 2012) s’entrevista a Pere Renom, algú que mira l’entorn amb uns ulls molt blaus i molt científics!

Entrevista a “Nines Russes”, Televisió de Badalona
El programa de Televisió de Badalona “Nines Russes”, entrevista  Pere Renom, biòleg i reporter del programa de ciència del canal 33 “Quèquicom” i el segueix durant una jornada per veure com prepara un article dedicat als badius de Badalona que es publicarà a la revista Descobrir Catalunya.

Entrevista a “Sense Ficció”, TV3
Posteriorment a l’emissió del reportatge “La lluita de Darwin”, que commemora els 150 anys de la teoria de l’evolució, s’entrevista a Pere Renom, biòleg i reporter del programa “Quèquicom”, perquè en doni la seva opinió.

Entrevista a “A 2 Veus”, Televisió de Badalona
El programa de Televisió de Badalona “A 2 Veus”, entrevista al biòleg i reporter Pere Renom.