Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola

Col·laboració a “Les mil i una nits de Maria de la Pau Janer” de Catalunya Ràdio

publicat el 18.04.2016

Les mil i una nits de Maria de la Pau Janer‘, es un programa diari de Catalunya Ràdio, emès de deu a onze de la nit, que aborda temes relacionats amb la sexualitat des d’una perspectiva divertida i agosarada però mantenint el rigor. El dia 18 d’abril de 2016 s’ha emès el capítol “Fes l’aroma i no la guerra (El sexe i les olors)“.
És cert que escollim la parella sexual per l’olor que fa? Quin pes té l’olfacte en el joc de la seducció, l’atracció i la consolidació d’una relació sexual? Responem aquestes preguntes i força més amb el biòleg Pere Renom, la sexòloga Mireia Manjón, el perfumista Jimmy Boyd i l’encarregada de la botiga Amantis Imma Sust.

Blog... Llegir més publicacions.