Cat | Esp | Eng
Pere Renom

“No et vàrem donar un lloc fix, ni faç pròpia, ni un ofici peculiar, Oh Adam!, perquè el lloc, la imatge i les ocupacions que desitgis per tu, aquests els tinguis i posseeixis per la teva pròpia decisió i elecció […] Ni celeste, ni terrestre et vàrem fer, ni mortal ni immortal, perquè tu mateix com a modelador i escultor propi, al teu gust i honra et forgis la forma que prefereixis per tu.”

Giovanni Pico della Mirandola - De la Dignitat de l'home

“Quèquicom” rep el Premi Narcís Monturiol

publicat el 4.04.2010

Quèquicom va rebre la Placa Narcís Monturiol 2009 de la mà del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, en reconeixement de la seva tasca de divulgar i aproximar la ciència als ciutadans, en un acte celebrat al Palau de la Generalitat. És la primera vegada que un mitjà de comunicació rep aquest guardó, atorgat pel Govern des de 1982 amb l’objectiu de premiar la destacada contribució d’investigadors i entitats al desenvolupament de la ciència i la tecnologia a Catalunya.
En la cerimònia, 13 científics de diverses universitats catalanes i les institucions Centre de Regulació Genòmica i Institut Català d’Investigació Química també van ser guardonats. En el cas de Quèquicom, el jurat n’ha destacat el caràcter de servei públic i el rigor a l’hora de difondre conceptes complexos.

Blog... Llegir més publicacions.